Boka konsultation för ett bröstlyft i Stockholm

17 februari 2022
patrick_pettersson

editorial

Efter åratal av barnafödande samt senare även amning i både längre och kortare perioder, så kommer dina bröst inte längre att vara vad de brukade vara. Så är det bara. Inte bara amning och barnafödande påverkar bröstens fallande natur. Även viktökning samt viktminskning kan ge upphov till hängigare bröst. Vad man har för arv spelar också en viss roll när det gäller detta. 

Men det finns ju faktiskt saker man kan göra för att förändra sina bröst eller närmare bestämt deras läge. Man kan till exempel göra ett bröstlyft i Stockholm hos exempelvis https://www.proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostlyft.

Ett bröstlyft är helt enkelt ett lyft av brösten tillbaka till den position som de hade från början. Man lyfter bröstet eller brösten och sätter dem högre upp på bröstkorgen för att de ska återfå sin forna plats och position. Med hjälp av kirurgi är det idag inga svårigheter att göra ett bröstlyft. 

 

bröstlyft stockholm

 

Bedömning inför operation

Det man först behöver göra om man önskar att förändra sina brösts position är att boka in en tid för en konsultation på en klinik som utför just bröstlyft. Där får man tala om vad man önskar och sedan även visa hur brösten sitter och ser ut. 

En kirurg gör sedan en bedömning om just dina bröst passar för att göra ett sådant här ingrepp. Det är flera faktorer som spelar in i om man godkänns för ett bröstlyft eller inte. Övrig hälsa är en stor del av det beslutet. 

Om man får ett bröstlyft godkänt så opereras man sedan av en plastikkirurg. Efter avslutad operation får man oftast stanna kvar en natt och får sedan åka hem dagen efter med råd om hur man bäst sköter om de opererade brösten. 

Svullnad och ömhet kommer finnas med första tiden för att sedan minska. Återbesök hos kirurgen görs sedan för att kontrollera resultatet.

Fler nyheter