En frisör i Stockholm med rätt handlag

27 april 2021
jonas_olsson

Dags för förändring eller bara lite underhåll? Oavsett vilket av alternativen som lockar mest är det alltid läge för ett besök hos frisören. Förutom snygg frisyr får man också njuta av att bli ompysslad och bara ta det lugnt. Ett avbrott i vardagen. Har man tur bjuds det på kaffe/te och något gott till. 

En frisör kan göra magi med håret

Men vad kan frisören egentligen göra med håret? Svaret är: allt! Klippning, färgning, slingor, permanent, uppsättning, styling… ja, listan är oändlig. Många frisörer lär sig också färga ögonbryn och ögonfransar för att kunna erbjuda detta, så vill man slå två flugor i en smäll kan man göra det i frisörsalongen. Har man skägg kan man få hjälp med att snygga till detta också.

En total makeover eller bara lite härlig egentid – båda är anledningar att besöka frisören. Det bästa är att man kan vara trygg hos frisören med en slags kvalitetsmakering, nämligen gesällbrevet. Gesällprovet görs för att bevisa att man har kunskap inom alla områden som frisör. Efter det erhålls gesällbrevet som ett diplom. Vill man veta om frisörerna har detta är det bara att fråga på frisörsalongen.

 

Hårtrender kommer och går

Vill man följa de senaste trenderna inom hårmode kan det vara bra att fråga frisören om den kan fixa frillan enligt önskemål. Många frisörer går regelbundet på kurser för att lära sig det senaste. Precis som inom det mesta kommer det ständigt nya trender och nya metoder för att arbeta med skönhet och utseende. Därför kan det vara bra att förklara extra tydligt, eventuellt ta med en bild för att det inte ska bli några missförstånd.

Ett besök hos frisören är dessutom alltid en bra gåva att ge bort. Är man intresserad av att boka in ett frisörbesök finns det en frisör i stockholm att läsa mer om här: https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/.

Fler nyheter