Få fina läppar med Teosyal

30 april 2022
Lily Hansen

editorial

Läppar kan vara tunna, och man kan ha rynkor runt munnen och på överläppen. Läpparnas tjocklek beror på individuella arvsanlag, och rynkor kring munnen kan uppstå vid mycket solande eller vid rökning. Som väl är går allt detta att åtgärda, och du kan fixa till dina läppar med exempelvis en produkt som heter Teosyal.

Det är experter på en skönhetssalong som arbetar med fillers och skinboosters, och det är noga att de har adekvat utbildning för att ge injektioner. Det finns många bra utbildningar som ges av exempelvis sjuksköterskor, och där man förutom teoretiska kunskaper också får praktiskt träna på modeller.

Ökad volym ger fylliga läppar

Fillers i läpparna ökar volymen, och det är ett eftersträvansvärt mode för dem som har mycket smala läppar. Teosyal verkar både genom att öka volymen och att förbättra läpparnas konturer. Produkten innehåller också näringsämnen som hjälper till med att reglera läpparnas fuktbalans och ge lyster och spänst.

Du får garanterat ett bra resultat när du väljer en skönhetsklinik som har stor kompetens och som dessutom använder sig av produkter som håller hög kvalitet. Därför är det viktigt att satsa på det bästa, så att läpparna får det utseende du önskar, varken mer eller mindre. Det är bra att det finns möjligheter att kunna korrigera detaljer i sitt utseende, så att man trivs med resultatet. 

 

Teosyal

 

Teosyal minskar rynkor runt munnen

Det är inte bara volymen som är viktig för vackra läppar, utan också att kunna korrigera fina linjer runt munnen. Teosyal slätar ut de periorala linjer man kan få av exempelvis rökning och som ses på överläppen. Du känner dig fin efter behandling med denna skinbooster. 

Teosyal innehåller förutom hyaluronsyra även lidokain, som är ett lokalbedövningsmedel. Området runt munnen kan vara känsligt. Därför är injektioner med Teosyal behagliga för patienten och du behöver inte vara rädd att det gör ont.

Fler nyheter