Kärlek kommer i många former

04 maj 2020
patrick_pettersson

Vilka associationer gör du när du tänker på ditt sexliv? Är det mesta gammalt och känt, eller beger du dig ut på okänt vatten? Somliga gillar svartvita övningar med klassiska samlagsställningar och beprövad erotik, andra är mer öppna för alla regnbågens färger. Dina preferenser kan naturligtvis ändras över tid och variera i olika perioder av livet också. Det finns stora möjligheter att skaffa nya intryck om du har lust. Surfa på nätet och kolla in sortimentet, vissa produkter kommer med orgasm-garanti till och med. Så vad har du att förlora?

 

Spanking, armband eller lakan

Visst kommer vi långt med att utforska den egna kroppen eller andras, men ibland behöver livet kryddas med nya leksaker. Det finns väldigt mycket att välja mellan, så gå till Lovebuddy.se på direkten och botanisera. En del produkter är praktiska, som sköljbara sexlakan eller fuktgivande glidmedel, annat mer fantasieggande som exempelvis vibrerande trosor eller dildos. Du kan sortera efter testresultat eller recensioner. Förvänta dig trygg betalning och diskret leverans. Det här är en bransch i ständig utveckling med en global marknad så det kan vara svårt hålla sig uppdaterad om det senaste. 

 

 

Ensam eller med andra

Våra personligheter är olika. En del gillar att njuta för sig själva, andra vill vara med en partner. Oavsett hur mycket tid och pengar du spenderar på att stimulera sexlivet så kräver en bra relation något annat. Ärlighet, öppenhet och respekt är en bra bas för alla typer av samliv. Det gäller både för kompisar och sexpartners. Alla kanske inte är lika sansade och trygga som du i sin sexualitet, så ta det varligt med sängkamraterna. Var inte blyg för att berätta om hur du vill ha det, men respektera att andra kan vara mycket mer försiktiga och behöva mer tid för att nå lika långt som du har gjort.

Fler nyheter