Ny metod för fettsugning

21 oktober 2019
admin

Fettsugning är egentligen inte något nytt. Under det senaste decenniet har metoden utvecklats och blivit mer effektiv och med en mer långvarig verkan. Att lösa upp fettet genom vibrerande kanyler är bland de nyaste metoderna inom fettsugning. Behandlingen utförs alltid av en kirurg som undviker nerver och muskelvävnad under proceduren. 

 

Flertalet skönhetskliniker erbjuder en sådan behandling, tryck gärna på https://devita.se/plastikkirurgi/fettsugning/ för att få reda på mer om vad just den här kliniken kan erbjuda. Fettsugning pris skiljer sig varandra emellan beroende på ort, önskade behandlingar och dess svårighet.

 

 

Konsultera med en läkare 

 

För många är fettsugning något som de själva bör bestämma över. Känner man att man har för mycket fett i kroppen, har man gått upp i vikt och vill man bli av med de oönskade fettdepåerna så kan fettsugning verka som en passande lösning.  

 

Var dock medveten att du alltid bör konsultera med en läkare innan ditt slutgiltiga beslut om fettsugning. Metoden kan vara bra för vissa människor, medan andra patienter kan minska på fettdepåerna via en diet kombinerad med träning. Med andra ord är fettsugning inte alltid nödvändig. Ibland krävs det bara att du rör på dig mer för att komma i form.

 

Fettsugning – för och nackdelar

 

Fördelarna med en fettsugning är den kraftiga minskningen av fettet i kroppen, något som kan vara önskvärt av hälsoskäl. Nackdelen är om själva behandlingen utförs på ett felaktigt sätt eller om du tagit bort för mycket av fettet. 

 

Kan det finnas ”för lite fett” i kroppen? Svaret på den frågan är ett Ja! Det kan det. Därför ska du vara extra försiktig när du bestämmer dig för att genomgå en fettsugning. En annan nackdel är att i de allra flesta fall bör patienten vara försiktig med sin kropp och matvanor efter en utförd procedur. För vissa patienter kan återhämtningsprocessen vara lite längre. 

Fler nyheter