Skönhetsbehandlingar med fillers

12 juni 2020
jenny_olsson

Idag har skönhetsbehandlingar blivit något helt annat än vad det var från början. Att gå till en klinik tidigare kunde ses som något tabu och något man inte talade högt om.

Idag har det blivit allt vanligare bland både kvinnor och män och många tycker inte att det är konstigare än att gå till frisören. En anledning är kanske att det kommit allt fler duktiga och seriösa kliniker som kan utföra behandlingar med ett naturligt resultat.

Många kliniker utför inte ens behandlingar om de anser att det inte skulle bli ett naturligt resultat, vilket är en stor trygghet för kunden. Innan man väljer en utförare eller en klinik är det väldigt viktigt att se till att denne har rätt erfarenhet, det vill säga att den är utbildad på området och använder sig av bra och godkända produkter.

I många fall kan man läsa om kliniken på hemsidan och i annat fall är det absolut inte fel att fråga när man kommer till kliniken för en konsultation vad de gått för utbildning och så vidare. 

 

 

 

 

Uniface är en skönhetssalong som utför behandlingar av många olika slag, däribland fillers. Filler kan bland annat ge mer volym till läpparna, fylla ut djupa linjer samt markera kindbenen och fylla ut käklinjen. Med fillers kan man också fylla ut insjunkna områden i ansiktet som ofta inträffar när man blir äldre då produktionen av collagen minskar. 

Fillers kan också användas i ett mer medicinskt syfte som att behandla migrän och spänningshuvudvärk, förebygga att framtida linjer uppstår och även hjälpa till att motverka hyperhidros eller överdrivna svettningar i såväl händer och fötter som armhålor. 

Under sina behandlingar använder de sig av ett väl beprövat läkemedel, som använts för behandlingar i över tjugo år för att behandla rynkor och veck i huden. Läkemedlet gör att muskelrörelserna minskar och på så vis blir huden slätare. Efter en behandling kan man se resultatet inom 1 till 10 dagar och hur länge effekten kvarstår är individuellt men vanligtvis mellan tre och sex månader. 

Fler nyheter