Få det du vill med fillers

24 november 2021
patrick_pettersson

editorial

Drömmer du om större och fylligare läppar? Eller vill du bli av med de mörka ringarna under ögonen? En del tenderar att få mörka ringar tidigare än andra. Det beror ofta på att man har väldigt tunn hud under ögonen. Men det betyder inte att man behöver ha det så. Med fillers kan man dämpa det ganska rejält. 

Man kan även förändra andra saker i sitt ansikte för att uppnå det man vill. Större och fylligare läppar är inget problem. Vet du bara att du vill ha större läppar så finns det massvis med inspiration att få. Det finns många olika typer av läppar, till exempel Russian lips. Det räcker med att du förklarar för kliniken vad du vill ha så kommer de hjälpa dig att få det. 

När du går till en skönhetsklinik kan du räkna med att de kan allt om skönhet. Är du inte säker på vad det är du ska göra så kan de även råda dig till vad de tror blir bäst. De har bra koll och vet hur de ska få fram det bästa i människor. 

 

image

 

Vad ska man tänka på när man skaffar fillers?

Vill man göra fillers inför till exempel en fest eller föreställning så ska man tänka på att göra det i god tid. Att göra fillers går oftast felfritt och man får det resultat man vill ha. Men det är inte ovanligt att det blir blåmärken och det kan ta några dagar innan de försvinner. Av den anledningen så bör man vara ute i god tid med att göra sina fillers. 

Valet av klinik är också viktigt. Du ska alltid gå till en klinik där personalen är utbildad och har de certifikat som behövs. Hos clinicnvy.se behöver du inte oroa dig, där får du en trygg behandling med fillers.

Fler nyheter