Håll huden slät med botox i Stockholm

30 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Ibland önskar man bara att man kunde stoppa tiden. Den går alldeles för fort. Det kändes som igår som man var ung, var utan krämpor och inte hade någon hud som hängde. Men det var inte igår och den tiden är borta nu.

Det är svårt att acceptera att bli äldre. Man känner inte igen sin egen spegelbild längre. Kanske ska man ta och göra som några av vännerna har gjort? De har ju fått ett helt fantastiskt resultat med botox. De djupa rynkorna, den slappa huden, den kan bli slät och spänstig igen med botox. 

Det är inget fel att behandla med botox, många gör det idag, både unga och äldre. Det är att värna om sitt utseende och ta bort eller förebygga mot rynkor. Är man inte bekväm med rynkor, då är det ett enkelt val att göra botox i Stockholm hos en bra klinik som har de utbildningar som krävs. 

 

botox stockholm

 

Hur funkar botox?

Botox är ett muskelavslappnande medel som man injicerar in under huden. Hur mycket man använder sig av beror på hur djupa rynkorna är. Även hur långa de är spelar roll. Men man kan också använda sig av botox emot både svettningar och migrän. De som lider av migrän vet hur otroligt påfrestande det är att ha det. Det förstör hela dagen och ibland även dagen efter. 

Botox har visat sig vara väldigt effektivt mot migrän, men såklart är det viktigt att du har testat andra saker tidigare. Om du ska behandla med botox mot migrän är det också viktigt att du går till en klinik som har erfarenhet just gällande det.

Många lider också av fot eller handsvett. Att svettas är normalt, men trots det kan det bli för mycket, vilket kan göra att man mår dåligt över det. Botox kan alltså vara räddningen även där. 

Fler nyheter