Njut av välgörande SPA i Dalarna

25 januari 2020
cecilia_olsson

Att besöka ett SPA kan vara välgörande både för kropp och själ. Mys runt vid härliga pooler som både svalkar och värmer, ta ett härligt renande bastubad och njut av välgörande behandlingar. Att bara vistas i en SPA-avdelning kan vara lugnande i sig, men för att hela kroppen verkligen ska kunna slappna av rakt igenom så är det också bra att boka in en massage för att få musklerna att slappna av riktigt och en skrubb eller inpackning för att huden också ska få sitt. Efter ett besök på SPA är det inte ovanligt att det känns som att man har fått en ny kropp full av energi.

Det är otroligt viktigt att unna sig lite ledighet och avslappning emellanåt för att orka med jobb och en stressig vardag. Kör man bara på hela tiden så riskerar man att bli utmattad och då kanske man inte kommer att kunna arbeta över huvudtaget och att sköta hemmet kommer bli en kamp. Alla har olika saker som de tar till för att kunna slappna av, men något som fungerar för de allra flesta är ett besök på SPA. Det kan vara allt från ett besök bara över dagen till en lång weekend, det viktiga är att man får vistas i en lugn miljö och bara ta hand om sig själv för en stund. 

Tällberg i Dalarna är en vackert belägen by med milsvid utsikt över sjön Siljan. I byn ligger flertalet hotell där man kan njuta av högklassig mat och stillhet i en helt fantastisk och trolsk miljö. Vill man besöka ett SPA i Dalarna så är Åkerblads platsen att åka till. Hotellet ligger i Tällberg och har en ny SPA-avdelning där man kan njuta av välgörande behandlingar och bad i en stilla miljö. Därefter kan man avnjuta en fantastisk middag i hotellets restaurang. Det är receptet på äkta avslappning.

Fler nyheter