Så blir du nöjd med din bröstförstoring i Stockholm

27 oktober 2021
jonas_olsson

editorial

Du som väljer att genomgå en bröstförstoring behöver inte nödvändigtvis vara ute efter att få ett par mycket större bröst. Även om själva ordet signalerar just “större bröst” så är formen på brösten minst lika viktig vid ingreppet som storleken. I själva verket kan ett par mindre implantat som har exakt rätt form i förhållande till din kropp och dina naturliga bröst ge samma intryck av en fylligare byst som implantat i storleken större. Hos en klinik för bröstförstoring i Stockholm som proformaclinic.se får du hjälp med att välja precis de implantat som passar dig och din kropp bäst.

 

 

Dina bröst, ditt val av bröstförstoring

Det går dessutom mode i det där med hur stora eller små brösten ska vara. 90-talets Victoria Silvstedt-bomber sitter ju faktiskt inte längre ens på Victoria Silvstedt. Precis som allt annat som har med mode och människors utseende att göra, är vad som anses vara de perfekta brösten något som ändras med tiden. Men din kropp är ju din för alltid, din viktigaste ägodel. Den bästa upplevelsen av din bröstförstoring får du om du litar mer till din egen magkänsla än till rådande trender. 

Du ska också se till att lyssna noga och vara aktiv på den konsultation som absolut bör föregå din operation. Under konsultationen går läkaren noga igenom alla olika alternativ vad gäller operationssätt och olika typer av implantat. I slutändan är dock valet upp till dig, så det är bra om du läser på och är väl förberedd redan till konsultationen. Framför allt ska du som sagt lyssna inåt. Låt ingen övertyga dig om att J-kupa är det bästa för dig, om du inte känner så själv. En bröstförstoring ska du göra för din egen skull, inte för att tillgodose andras behov eller för att anpassa dig till omgivningen eller samhällets rådande skönhetsnormer. 

Fler nyheter